Thursday, March 22, 2007

save luca!

cand am facut blog-ul asta, mi-am spus ca o sa fie doar despre muzica. asta e prima exceptie si cred ca merita facuta. o sa postez mai jos un mail primit de la colega mea diana. mai departe o sa decideti voi ce-o sa faceti.

Dragii mei,

In general nu sunt “fan” al acestor mail-uri si lipsa de timp / frica de spam-uri etc m-au determinat sa le trimit imediat ce le primesc, de cele mai multe ori fara sa le citesc, in ”trash”. Lucru de care nu sunt foarte mandra. Mai ales ca, de cele mai multe ori, viata alege sa-ti dea cate o palma. Asa cum se intampla acum.

In cuvinte mai putine, este vorba despre baietelul unei prietene. Il cheama Luca Anastase, are aproape opt luni, este un copil absolut minunat si, cel putin in principiu, viata ar trebui sa fie generoasa cu el. Din pacate acum o luna si jumatate a primit diagnosticul de “chist arahnoidian de 3.6 cm” . in limbaj mai putin complicat are o tumora ce se dezvolta (este progresiva) intre cutia craniana si creier, tumora care impiedica inchiderea fontanelei (moalele capului). Aceasta tumora are si alte efecte vizibile – practic determina niste crize foarte asemanatoare celor de epilepsie.

Vestea buna este ca acest copil are sansa unei vieti normala, sansa datorata unei operatii. Vestea proasta este ca aceasta operatie se poate face numai in Franta si costa aproape 21.000 eur. Bani la care parintii lui Luca nici nu viseaza. Bani pe care o familie din clasa sub medie (mama lui Luca este secretara iar tatal lui este tamplar) nu-i poate strange intr-o viata.

Atasat va trimit o fotografie cu Luca, precum si devizul primit de la clinica din Lion.

Si va rog sa va rupeti doua minute din timp si sa cititi acest mail. Si sa va ganditi ca orice suma donati, oricat de mica, il poate aduce pe Luca mai aproape de sansa de a trai normal.

Contul in care puteti dona este:

Cont in lei RO84BRDE410SV40100844100

Deschis la BRD – Agentia Rahova.

Daca vreti informatii suplimentare ma puteti contacta (0745 510 610 sau 0729 218 162). Sau puteti vorbi direct cu mama lui Luca (Roxana Anastase – 0723 858 551).

Multumesc,

diana

No comments: