Friday, June 1, 2007

george michael @ tribuna 2

am gasit la zoso, care a preluat-o si el de la reea, o chestie. o vedeti mai jos. eu sunt unul dintre cei care au semnat-o (se cheama, deci, ca am avut acreditare), dar n-am citit nici macar o litera din formularul pe care mi l-au bagat sub nas. acum, dupa ce l-am citit, o sa le spun oamenilor care s-au ocupat de event ca nu vor vedea nimic in pagina 3 a publicatiei pentru care am avut acreditarea. nici macar 1/36 din pagina. si nu din cauza faptului ca ma enerveaza treaba cu 'datoria care imi revine' ca posesor al acelui press pass, cat pentru faptul ca din locul in care eram (sectorul rezervat unei anumite parti a presei) puteam sa vad in conditii decente doar un meci de fotbal. si asta in cazul in care mingea ar fi stat mai mult in partea aia a terenului. poate ca pare c-o fac pe nemultumitul aici - dupa ce oamenii aia mi-au oferit posibilitatea sa-l vad pe gm pe gratis (de fapt, nu tocmai pe gratis, dupa cum zariti in scan-ul asta). dar pot sa am pretentia ca orice organizator de concerte sa stie ca nu poti face review-ul unui live din pozitia celui care a stat foarte departe de scena (pentru ca din punctul acela se auzea cel mai bine; dar tot de acolo se si vedea cel mai prost. daca as fi ales sa vad ceva mai bine, alegeam implicit sa aud prost). deci nu vor vedea nici un material de la mine, fie el in pagina 3 sau 33, tocmai din cauza ca ar fi un review al unui concert pe care l-am auzit intr-o mult mai mare masura decat l-am vazut. iar asta nu-nseamna nimic in cazul unui live.

8 comments:

Cristi said...

"Va revine datoria"? Mi se face rau. Imi place cum au specificat si marimea si plasamentul si ilustrarea etc. Nu mai bine dadeau direct o macheta--macar ii ajutau pe cei de la layout.

Cate aere...

rekabu said...

da, si era perfect daca dadeau si textul, ce sa se mai chinuie oamenii sa scrie ceva lizibil despre concert, avem noi, domne, cateva texte, uitati avem aici unul pe genul mai neutru, aici unul pentru mofturosi si, iata!, textul pentru extaziati. nu uitati, baieti si fete, jumatate de pagina ca altfel ne suparam foc! si-nca o porunca se cuvine sa fie exact in pagina 3!

Mazilique said...

"nu inseamna nimic", cmoon. nici eu nu am vazut nimic din scena in prima parte a concertului, dar am apreciat partea de sound.

rekabu said...

mazilique, 'nu inseamna nimic' e o afirmatie cam tare, de acord. dar un live e un show, probabil stii asta. deci nu e vorba doar de ceea ce auzi. iar daca tot chemi oamenii aia din presa ca sa scrie despre un concert (ma rog, interesul e reciproc), nu-i izola de ceea ce inseamna un show.

Muzicant said...

Da pana la urma, atat cat ai vazut, cum a fost concertul? Desi nu-mi place George Michael, imi place la concert insa n-am fost dintr-un snobism idiot, n-am vrut sa ma calc in picioare cu toata tzoapa venita cu corporatia la spectacol...

reea said...

si povestea nu se termina aici.verifica-ti mail-ul de serviciu sa vezi aici a cui a fost vina: http://reea.netfun.ro/2007/06/01/daca-esti-un-prost-organizator-nu-ma-lua-drept-prost-jurnalist/

Bjorker said...

:))

rekabu said...

@muzicant: nu m-a innebunit live-ul lui gm - si aici nu mai e vorba doar de locul in care stateam. ma asteptam sa fie ceva mai funky (mie imi cam place gm cel din anii inceputului solo, adica de pe vremea lui 'faith' si a lui 'listen without prejudice'), iar in prima jumatate a concertului a fost mai degraba retinut. cred ca live-ul asta a fost inghitit de marimea stadionului (sau de faptul ca a fost plin doar pe jumatate). ce s-a intamplat dupa pauza aia ciudata de 20 de minute nu mai stiu, pentru ca am intins-o de-acolo.